Google Assistent kommer bli ännu större

Google kommer troligtvis börja skicka ut version 77 av Chrome inom kort. Den här versionen kommer troligtvis innehålla flera nyheter till webbläsaren. Läs vidare för att ta reda på mer!

Det ser ut som att Google kommer fortsätta tills ut Google Assistent till flera nya enheter. Den här gången är det snack om att tillverkaren kommer visa upp Google Assistent i bredare form till Chromebooks.

Google Assistent finns redan till vissa Chromebooks, däremot är dessa högst begränsade just nu och jag misstänker att Google kommer satsa på att rulla ut Google Assistent till att modeller av Chromebooks!

Det återstår att se när Google kan tänkas göra den här ändringen, men förhoppningsvis blir det inom kort. Det återstår däremot att se hur det kommer bli med den saken!