Sonos kommer presenteras Blåtands högtalare 27 augusti

Sonos jag länge varit kända för att göra grymma högtalare med bra ljud. Men problemet har varit att samtliga varianter krävt både Wi-fi och ett strömuttag. Nu har det inkommit en bild på en ny Sonos-högtalare som tillverkaren kommer visa upp. Den här högtalaren kommer drivas av blåtand och kommer såldes förhoppningsvis inte vara beroende av varken Wi-fi eller ett strömuttag.Det negativa med den här enheten är att den ser ut att bli ganska stor att släpa med sig överallt. Det blir däremot spännande att bland annat se hur stor den kommer bli.Via

Priser från PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!