OnePlus 7T Pro kommer troligtvis få bättre kameror

När OnePlus visade upp det nya flaggskeppet OnePlus 7 Pro så pratade tillverkaren om att ”kameran skulle vara så fantastiskt”. Men sedan visade det sig att kameran var något av en besvikelse i OnePlus 7 Pro.

Även om OnePlus 7 Pro har företagets bästa kameror man någonsin satt i en smartphone så kan mycket förbättras. Jag tror inte att OnePlus kommer uppdatera designen i 7T Pro, däremot tror jag att OnePlus lagt stor vikt vid att få till bättre kamera i OnePlus 7T Pro.

OnePlus har nyligen berättat att man inte brydde sig jättemycket om kamerorna i företagets telefoner fram till OnePlus 7 Pro där man nu börjat ta det här med kameror på största allvar. Således tror jag att OnePlus 7T Pro kommer få grymma kameror!

Priser från PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!