By Rasmus Hellmyrs – Sweden:s biggest tech-influencer

Android Auto: då kan det komma till Sverige

3 min read

Jag har sedan en tid tillbaka rapporteerat om att Google lagt till och tagit bort stödet för Android Auto på sin hemsida. Jag är dock övertygad om att tjänsten kommer till Sverige. 

Frågan är ju naturligtvis när Google kan komma att släppa Android Auto som en officiell app i Google Play Store i Sverige. Detta är något som inte ens jag vet men jag misstänker att det kommer bli inom kort. Det skulle till exempel vara passande om Google skulle ta hit Android Auto i oktober det här året. Det kommer däremot bli mycket spännande att se hur Google kommer göra med den saken för jag är som sagt säker på att Android Auto kommer hit förr eller senare!

 

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Rasmus Hellmyrs

Är huvudskribent och all-in-one på Mobilanyheter. Jag brinner för att informera dig om det senaste nya. Hoppas du gillar sidan!

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Priser fra PriceRunner

Annons
Sidan laddas...