Ny rapport visar att Android kan vara skadligt

Jag har vid vissa tillfällen rapporterat om att Android kan vara en plattform som kan vara i fara. Det ser även ut som att Android är en plattform som är i fara. Läs vidare för att ta reda på varför! 

Det ser som sagt ut som att Android är en plattform som kan vara i fara. Men hur kan Android vara i fara undrar ni nu? Jag tror att Android kan vara i fara om du behandlar enheten fel. Vad menas med det? Det jag menar med det är att du inte ska ladda hem appar och program som du inte känner till.

Faktum är att Google inte varit duktiga på att granska appar tidigare så det finns nog ett och annat program i Google Play som kan innehålla virus.

 

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Priser fra PriceRunner

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!