Ny rapport visar att Android kan vara skadligt

Jag har vid vissa tillfällen rapporterat om att Android kan vara en plattform som kan vara i fara. Det ser även ut som att Android är en plattform som är i fara. Läs vidare för att ta reda på varför! 

Det ser som sagt ut som att Android är en plattform som kan vara i fara. Men hur kan Android vara i fara undrar ni nu? Jag tror att Android kan vara i fara om du behandlar enheten fel. Vad menas med det? Det jag menar med det är att du inte ska ladda hem appar och program som du inte känner till.

Faktum är att Google inte varit duktiga på att granska appar tidigare så det finns nog ett och annat program i Google Play som kan innehålla virus.

 

Posted by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.