By Rasmus Hellmyrs – Sweden:s biggest tech-influencer

Android Auto kommer kunna vända upp-och-ner på Sverige

3 min read

Google kommer förhoppningsvis avslöja inom kort att tillverkaren kommer släppa Android Auto i Sverige. Jag tror verkligen på den här plattformen och det tror jag inte att jag är ensam om att göra. Jag tror verkligen på den här plattformen! 

Jag har en känsla av att det är många andra som också ser fram emot när Android Auto kommer officiellt till Sverige så att alla funktioner som ska fungerar faktiskt gör det som de ska utan några kompromisser. Jag tror att Android Auto på sikt kan bli standard hos biltillverkarna på sikt. Men det blir intressant att se hur det kommer bli med den saken!

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Rasmus Hellmyrs

Är huvudskribent och all-in-one på Mobilanyheter. Jag brinner för att informera dig om det senaste nya. Hoppas du gillar sidan!

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Priser fra PriceRunner
Annons
Sidan laddas...