By Rasmus Hellmyrs – Sweden:s biggest tech-influencer

Google Play Store börjar visa mörkt tema i Android 10

3 min read

Jag har sedan en tid tillbaka skrivit om att Google borde införa ett Dark Mode för Google Play Store. Det känns nästan som att tillverkaren lyssnat på vad jag skrivit, för i Android 10 ser det ut att ha hänt en hel del som jag misstänker att många av er kommer gilla att höra! 

Det ser som sagt ut som att Google under dagen börjat testa en betaversion av Play Store som man ser ut att ha rullat ut till vissa användare som kör Android 10 på sina enheter. Det ser som sagt bara ut som att Google håller på att testa den här funktionen just nu men den nyaste versionen av Google Play Store med Dark Mode bör skeppas ut inom kort tycker och tror jag.

 

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Rasmus Hellmyrs

Är huvudskribent och all-in-one på Mobilanyheter. Jag brinner för att informera dig om det senaste nya. Hoppas du gillar sidan!

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Priser fra PriceRunner
Annons
Sidan laddas...