Huawei: kommer det sluta med en katastrof?

Jag har sedan tidigare rapporterat om att Huawei Mate 30 Pro troligtvis kommer bli utan Huaweis vanliga version av Android och att enheten i värsta fall kommer sakna Android helt. 

Det känns som att det mycket väl också kan bli fallet då det numera spekuleras om att Huawei Mate 30-serien kommer börja säljas först i Kina. Orsaken kring detta är att Huawei känner sig trygga i Kina eftersom att inga Google-tjänster är tillåtna i landet. Men Huawei kommer få större problem om man hoppar Android i resten av världen.

Något får mig ändå att tro att Huawei har en lösning på ingång eftersom att man kommer visa upp Mate 30-serien i Tyskland och om den bara hade blivit tillgänglig i Kina så hade Huawei troligtvis även hållit ett event i just Kina.

Så det kommer bli mycket spånande att se om Huawei kommer kunna ta sig ur den här situationen eller hur det kommer bli med den saken!

Advertisements
Priser från PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Advertisements
The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Latest posts by Rasmus Hellmyrs (see all)

Posted by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.