By Rasmus Hellmyrs – Sweden:s biggest tech-influencer

Huawei: kommer det sluta med en katastrof?

3 min read

Jag har sedan tidigare rapporterat om att Huawei Mate 30 Pro troligtvis kommer bli utan Huaweis vanliga version av Android och att enheten i värsta fall kommer sakna Android helt. 

Det känns som att det mycket väl också kan bli fallet då det numera spekuleras om att Huawei Mate 30-serien kommer börja säljas först i Kina. Orsaken kring detta är att Huawei känner sig trygga i Kina eftersom att inga Google-tjänster är tillåtna i landet. Men Huawei kommer få större problem om man hoppar Android i resten av världen.

Något får mig ändå att tro att Huawei har en lösning på ingång eftersom att man kommer visa upp Mate 30-serien i Tyskland och om den bara hade blivit tillgänglig i Kina så hade Huawei troligtvis även hållit ett event i just Kina.

Så det kommer bli mycket spånande att se om Huawei kommer kunna ta sig ur den här situationen eller hur det kommer bli med den saken!

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Rasmus Hellmyrs

Är huvudskribent och all-in-one på Mobilanyheter. Jag brinner för att informera dig om det senaste nya. Hoppas du gillar sidan!

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Priser fra PriceRunner

Annons
Sidan laddas...