Samsung Galaxy S11 ser ut att bli tillgänglig i minst fyra versioner

Samsung kommer med största sannolikhet hålla ett event i februari nästa år där tillverkaren kommer visa upp det nya flaggskeppet Galaxy S11.

Nu har det inkommit nya uppgifter om att den här modellen kommer bli tillgänglig i minst fyra varianter. Detta innebär troligtvis att Galaxy S11 kommer med fyra olika versioner när det kommer till det interna minnet.

Jag tror att mobilen kommer med 128, 256, 512 och 1024 GB. Men det återstår att se!

View this post on Instagram

➡️According to a new report, Samsung's upcoming Galaxy S11 series will offer up to four configuration option for storage ranging from 128GB all the way up to 1TB. There's still plenty of time for Samsung to release the new phones, but that doesn't mean the rumours, leaks, and reports are going to stop. We recently heard that the phones will be available in up to three 5G variants. @samsungfact get the latest Samsung news & facts. #Samsung #GalaxyS10 #GalaxyNote10 #GalaxyNote10Plus #GalaxyNote105G #GalaxyS10Plus #GalaxyS10e #GalaxyS105G #GalaxyS11 #GalaxyFold #GalaxyFit #GalaxyFite #GalaxyWatchActive #GalaxyWatchActive2 #GalaxyBuds #GalaxyA10 #GalaxyA20 #GalaxyA30 #GalaxyA50 #GalaxyA70 #GalaxyA80 #GalaxyM10 #GalaxyM20 #GalaxyM30 #GalaxyTabS5e #GalaxyTabS6 #GalaxyBookS #GalaxyHome #OneUI #GalaxyUnpacked

A post shared by Samsung Fact (@samsungfact) on

Priser fra PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Latest posts by Rasmus Hellmyrs (see all)

Annons
Sidan laddas...