Samsung kommer med största sannolikhet hålla ett event i februari nästa år där tillverkaren kommer visa upp det nya flaggskeppet Galaxy S11.

Nu har det inkommit nya uppgifter om att den här modellen kommer bli tillgänglig i minst fyra varianter. Detta innebär troligtvis att Galaxy S11 kommer med fyra olika versioner när det kommer till det interna minnet.

Jag tror att mobilen kommer med 128, 256, 512 och 1024 GB. Men det återstår att se!

View this post on Instagram

➡️According to a new report, Samsung's upcoming Galaxy S11 series will offer up to four configuration option for storage ranging from 128GB all the way up to 1TB. There's still plenty of time for Samsung to release the new phones, but that doesn't mean the rumours, leaks, and reports are going to stop. We recently heard that the phones will be available in up to three 5G variants. @samsungfact get the latest Samsung news & facts. #Samsung #GalaxyS10 #GalaxyNote10 #GalaxyNote10Plus #GalaxyNote105G #GalaxyS10Plus #GalaxyS10e #GalaxyS105G #GalaxyS11 #GalaxyFold #GalaxyFit #GalaxyFite #GalaxyWatchActive #GalaxyWatchActive2 #GalaxyBuds #GalaxyA10 #GalaxyA20 #GalaxyA30 #GalaxyA50 #GalaxyA70 #GalaxyA80 #GalaxyM10 #GalaxyM20 #GalaxyM30 #GalaxyTabS5e #GalaxyTabS6 #GalaxyBookS #GalaxyHome #OneUI #GalaxyUnpacked

A post shared by Samsung Fact (@samsungfact) on