Samsung Galaxy S11 ser ut att bli tillgänglig i minst fyra versioner

Samsung kommer med största sannolikhet hålla ett event i februari nästa år där tillverkaren kommer visa upp det nya flaggskeppet Galaxy S11.

Nu har det inkommit nya uppgifter om att den här modellen kommer bli tillgänglig i minst fyra varianter. Detta innebär troligtvis att Galaxy S11 kommer med fyra olika versioner när det kommer till det interna minnet.

Jag tror att mobilen kommer med 128, 256, 512 och 1024 GB. Men det återstår att se!

Rasmus Hellmyrs
Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.
%d bloggare gillar detta: