Air Baltic siktar på enbart Airbus A220

Det ser ut som att Air Baltic bestämt sig för att göra sig av med de flera år gamla kärrorna Boeing 737 och Dash 8 för att istället satsa på Airbus A220 istället. 

Det framkommer att Air Baltic satsat på att beställa ett gäng Airbus A220 och att flygbolaget satsar på att ha 50 stycken Airbus A220 till slutet av 2021. Som det ser ut just nu har bolaget 19 stycken Airbus A220, åtta Boeing 737 av äldre modell i flottan och 12 Dash 8 i flottan.

Via

Priser fra PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.
Annons
Sidan laddas...