Viber får ny funktion – låter dig skapa dina egna klistermärken

Det ser ut som att Viber under dagen börjat skicka ut en ny uppdatering till sin app. Den här uppdateringen tror jag att flera av er som är lite yngre kommer gilla. Läs vidare för att ta reda på den! 

Det ser ut som att den senaste funktionen för Viber innebär att du kommer kunna skapa egna klistermärken med upp till 24 olika objekt direkt på dessa bilder med hjälp av ett nytt verktyg. Det här låter helt klart som en intressant funktion! Ni kan läsa mer om nyheten här.

 

Priser fra PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Latest posts by Rasmus Hellmyrs (see all)

Annons
Sidan laddas...