Kategorier
Google Pixel

Den tredje versionen av Pixel 4 kan bli en rejäl överraskning

Den 15 oktober kommer Google troligtvis hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp den nya Pixel 4-serien. Nu har ett inkommit nya uppgifter om den här modellen.

Enligt nya uppgifter kommer Google släppa en version av Pixel 4 med extra allt när det kommer till olika saker. Det ser ut som att enheten Ken komma att få en 6,5 tumsskärm med 120Hz. Utöver drt sägs det att den här enheten kommer få ett modifierat A13-chipp från Apple med upp till 16 GB RAM och 1TB inbyggt minne. Enheten ser även ut att gå fyra kemeror på baksidan.

I övrigt sägs enheten få ett 6000 mAh-batteri, IP68, Face Unlock och Android 10 från start. Uppgifterna bör tas med en nypa salt.

Tack Gustav!

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.