in

Ännu en pressbild på Huawei Mate 30 Pro

Huawei kommer troligtvis hålla ett event inom kort där man kommer visa upp den nya Mate 30-serien. Nu har nya uppgifter inkommit!

Det har släppts ännu flera bilder på Huawei Mate 30 Pro. Den här bilden visar att enheten kommer få en kraftigt kurvad display som kommer slotts med längs med långsidorna på enheten. Enheten har så pass sluttande kanter att jag undrar om Mate 30 Pro kommer vara behaglig att hålla i eller om man kommer åt skärmen hela tiden.

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Den tredje versionen av Pixel 4 kan bli en rejäl överraskning

Huawei Mate 30 Porsche Design är grymt snygg!