Ännu en pressbild på Huawei Mate 30 Pro

Huawei kommer troligtvis hålla ett event inom kort där man kommer visa upp den nya Mate 30-serien. Nu har nya uppgifter inkommit!

Det har släppts ännu flera bilder på Huawei Mate 30 Pro. Den här bilden visar att enheten kommer få en kraftigt kurvad display som kommer slotts med längs med långsidorna på enheten. Enheten har så pass sluttande kanter att jag undrar om Mate 30 Pro kommer vara behaglig att hålla i eller om man kommer åt skärmen hela tiden.

Advertisements
Priser från PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Advertisements
The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Latest posts by Rasmus Hellmyrs (see all)

Annons
Sidan laddas...