Kategorier
Huawei

Huawei Mate 30 Porsche Design är grymt snygg!

Som ni alla vet vid det här laget så kommer Huawei hålla ett event nu på torsdag där tillverkaren kommer visa upp nya smartphones.

Nu har bilder läckt ut på Mate 30 Porsche Design som visat att den här enheten kommer få fyra kemeror på baksidan med en baksida i just läder. Utöver det ser det ut som att enheten kommer få samma flärp som Mate 30 Pro fått på framsidan med samma typ av kanter som sluttar ner längs med långsidorna.

https://twitter.com/evleaks/status/1173440111742205952?s=19

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.