Google Pixel 4 och 4 XL får stöd för HD och HDR10 för Netflix

Google har ännu inte hållit sitt event där man visat upp den nya Pixel 4-serien när det nu inkommit uppgifter om att Google Pixel 4 och 4 XL kommer få finfina displayer att kolla på Netflix. 

Det ser ut som att Netflix under dagen bekräftat att Google Pixel 4 och 4 XL kommer få stöd för HD och HDR10 när det kommer till Netflix. Detta innebär att modellerna kommer få bra displayer. När det kommer till upplösning ser det ut som att både Pixel 4 och 4 XL kommer få Full HD+- upplösta paneler.

Det ser även ut som att Pixel 4 XL kommer få en 6,28 tumsskärm medans displaystorleken för Pixel 4 ännu är okänd.

Via

Rasmus Hellmyrs
Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.
%d bloggare gillar detta: