Ryanairs Boeing 737 Max 8 ser ut att få nytt namn

Med bara fem månaders mellanrum inträffade två dödsolyckor med vad som skulle ta Boeing till till toppen – Boeing 737 Max. Eftersom att den häer modellen hade större motorer så var kärran framtung, något som innebar att Boeing hade lagt till ett system som skulle stabilisera upp kärran, ett system Boeing kallade för MCAS. 

Nu har det framkommit att Boeing och Ryanair ser ut att gå på Donald Trumps förslag, att byta namn på det olycksdrabbade planet till Boeing 737 8200. Jag tror att Boeing och Ryanair gör helt rätt i detta eftersom att folk troligtvis inte vill flyga Boeing 737 när de hör att det handlar om en MAX-modell av modellen. Det är däremot inte säkert att den här modellen kommer kallas för 737 8200. Men som ni kan se på bilderna nedan!

Priser fra PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Latest posts by Rasmus Hellmyrs (see all)

Annons
Sidan laddas...