Ryanairs Boeing 737 Max 8 ser ut att få nytt namn

Med bara fem månaders mellanrum inträffade två dödsolyckor med vad som skulle ta Boeing till till toppen – Boeing 737 Max. Eftersom att den häer modellen hade större motorer så var kärran framtung, något som innebar att Boeing hade lagt till ett system som skulle stabilisera upp kärran, ett system Boeing kallade för MCAS. 

Nu har det framkommit att Boeing och Ryanair ser ut att gå på Donald Trumps förslag, att byta namn på det olycksdrabbade planet till Boeing 737 8200. Jag tror att Boeing och Ryanair gör helt rätt i detta eftersom att folk troligtvis inte vill flyga Boeing 737 när de hör att det handlar om en MAX-modell av modellen. Det är däremot inte säkert att den här modellen kommer kallas för 737 8200. Men som ni kan se på bilderna nedan!

Rasmus Hellmyrs
Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.
%d bloggare gillar detta: