Google visar upp Pixel 4 i orange i ny läcka

Google kommer hålla ett event den 15 oktober det här året där tillverkaren kommer visa upp det nya flaggskeppet Pixel 4. Nu har tillverkaren visat upp att man kommer visa upp en orange version av Pixel 4. 

Det har under en längre tid spekulerats om att Google kommer visa upp en orange version av Pixel 4 men nu ser det ut som att Google har bekräftat detta genom att sätta upp en stor skylt på Times Square med texten ”Hey Google, set a reminder for October 15”.

Det har sedan tidigare framkommit att Pixel 4 kommer få processorn Snapdragon 855 och att den kommer med Android 10 från start. Dagens bild bekräftar också att Pixel 4 ser ut att få tre kameror på baksidan. Vi vet sedan tidigare att Pixel 4 XL kommer få en 6,28 tumsskärm.

Via

Priser fra PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Latest posts by Rasmus Hellmyrs (see all)

Annons
Sidan laddas...