in ,

Google visar upp Pixel 4 i orange i ny läcka

Google kommer hålla ett event den 15 oktober det här året där tillverkaren kommer visa upp det nya flaggskeppet Pixel 4. Nu har tillverkaren visat upp att man kommer visa upp en orange version av Pixel 4. 

Det har under en längre tid spekulerats om att Google kommer visa upp en orange version av Pixel 4 men nu ser det ut som att Google har bekräftat detta genom att sätta upp en stor skylt på Times Square med texten ”Hey Google, set a reminder for October 15”.

Det har sedan tidigare framkommit att Pixel 4 kommer få processorn Snapdragon 855 och att den kommer med Android 10 från start. Dagens bild bekräftar också att Pixel 4 ser ut att få tre kameror på baksidan. Vi vet sedan tidigare att Pixel 4 XL kommer få en 6,28 tumsskärm.

Via

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Huawei släpper ny teasers för Mate 30 Pro

Google börjar fylla i verifieringskoder automatiskt om du valt det