Huawei släpper ny teasers för Mate 30 Pro

På torsdag kommer Huawei hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp den nya Mate 30-serien. Det ser bland annat ut som att det kommande flaggskeppet Mate 30 Pro kommer bli en riktigt bra enhet! 

Nu har Huawei släppt nya teasers för Mate 30 Pro där tillverkaren visar upp vilka funktioner vi kan förvänta oss av enheten. Det ser bland annat ut som att ryktet om icke fysiska volymknappar stämmer. Utöver det ser det ut som att enheten kommer få luftgester samt ”kraftfull trådlös laddning”.

Det kommer bli mycket intressant att se vad Mate 30 Pro kommer erbjuda under huven!

Priser fra PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Latest posts by Rasmus Hellmyrs (see all)

Annons
Sidan laddas...