Google börjar fylla i verifieringskoder automatiskt om du valt det

Det ser ut som att Google inom kort kommer börja skicka ut en ny funktion till Google Messages som jag misstänker att riktigt många kommer uppskatta. Läs vidare för att ta reda på mer om nyheten! 

En av de smartaste funktionerna med Google Chrome är enligt mig att webbläsaren kommer ihåg uppgifter så som exempelvis vart du bor så nästa gång du ska göra en beställning så kan du trycka i allt på ett klick istället för att fylla i allt för hand igen. Nu ser det ut som att Google har en ny funktion på ingång som kommer innebära att Google kommer känna av när du får en verifieringskod på SMS och fylla i den åt dig i webbläsaren.

Jag ser fram emot när Google kommer dra igång den här funktionen då det verkligen låter som en funktion som i alla fall jag kommer ha nytta av!

Via

Priser fra PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Latest posts by Rasmus Hellmyrs (see all)

Annons
Sidan laddas...