Google börjar fylla i verifieringskoder automatiskt om du valt det

Det ser ut som att Google inom kort kommer börja skicka ut en ny funktion till Google Messages som jag misstänker att riktigt många kommer uppskatta. Läs vidare för att ta reda på mer om nyheten! 

En av de smartaste funktionerna med Google Chrome är enligt mig att webbläsaren kommer ihåg uppgifter så som exempelvis vart du bor så nästa gång du ska göra en beställning så kan du trycka i allt på ett klick istället för att fylla i allt för hand igen. Nu ser det ut som att Google har en ny funktion på ingång som kommer innebära att Google kommer känna av när du får en verifieringskod på SMS och fylla i den åt dig i webbläsaren.

Jag ser fram emot när Google kommer dra igång den här funktionen då det verkligen låter som en funktion som i alla fall jag kommer ha nytta av!

Via

Rasmus Hellmyrs
Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.
%d bloggare gillar detta: