Huawei Mate 30 Pro kommer få 8K-video

Den 19 september kommer Huawei hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp den nya Mate 30-serien. Nu har ett inkommit nya uppgifter!

Det ser ut som att Huawei Mate 30 Pro kommer få videoinspelning i 8K. Det kan jämföras med tidigare modeller som fått 4K inspelning. Jag hoppas verkligen att Huawei kommer lyckas med Mate 30 Pro men det återstår att se hur det kommer bli med den saken!

Ni kan läsa mer om nyheten genom att klicka er vidare här.

Rasmus Hellmyrs
Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.
%d bloggare gillar detta: