in

Samsung Galaxy S10 kan får första betan av Android 10 i oktober

Jag har sedan en tid tillbaka rapporterat om att Samsung varit långsamma på att skicka ut nya uppdateringar till sina mobiler. Nu har det inkommit nya uppgifter om att tillverkaren kan komma att bli lite bättre på just detta. 

Det ser som sagt ut som att Samsung kan komma att släppa en beta av Android 10 till Galaxy S10-familjen i oktober det här året. Det ser ut som att Samsung kommer börja med att skicka ut den här betaversionen till amerikanska S10or för att sedan sprida uppdateringen vidare till Europa.

Utöver det kommer den här uppdateringen troligtvis innehålla Samsungs nya gränssnitt One UI 2.0 som kommer vara mer förfinat jämfört med tidigare år.

Via

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Huawei Mate 30 Pro kommer få 8K-video

Samsung Galaxy S8 kommer inte uppdateras till Android 10 #bekräftat