Samsung Galaxy S10 kan får första betan av Android 10 i oktober

Jag har sedan en tid tillbaka rapporterat om att Samsung varit långsamma på att skicka ut nya uppdateringar till sina mobiler. Nu har det inkommit nya uppgifter om att tillverkaren kan komma att bli lite bättre på just detta. 

Det ser som sagt ut som att Samsung kan komma att släppa en beta av Android 10 till Galaxy S10-familjen i oktober det här året. Det ser ut som att Samsung kommer börja med att skicka ut den här betaversionen till amerikanska S10or för att sedan sprida uppdateringen vidare till Europa.

Utöver det kommer den här uppdateringen troligtvis innehålla Samsungs nya gränssnitt One UI 2.0 som kommer vara mer förfinat jämfört med tidigare år.

Via

Priser fra PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Latest posts by Rasmus Hellmyrs (see all)

Annons
Sidan laddas...