Samsung Galaxy S8 kommer inte uppdateras till Android 10 #bekräftat

Samsung kommer troligtvis börja skicka ut de första betorna av Android 10 till de nuvarande flaggskeppen Galaxy S10 och Note 10 under oktober det här året. Nu har det inkommit nya uppgifter gällande Galaxy S8! 

Det ser dessvärre ut som att Samsung Galaxy S8 inte kommer uppdateras till Android 10. Anledningen är att Samsung sedan tidigare sagt att man kommer skicka ut två stora uppdateringar till sina smartphones och att hårdvaran i telefonerna inte klarar av flera uppdateringar efter detta.

Ni kan läsa mer om uppdateringen här.

Priser fra PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Latest posts by Rasmus Hellmyrs (see all)

Annons
Sidan laddas...