Samsung Galaxy: dessa modeller kommer få Android 10

Samsung kommer troligtvis skicka ut den senaste versionen av Android Q i oktober månad.

Nu har en bild publicerats som visar vilka enheter som kommer få Android Q bland Samsungs enheter. Det ser därmed ut som att Samsung kommer uppdatera ett gäng av sina enheter där allt ifrån budget till high end ser ut att ingå.

Via

Priser fra PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.
Annons
Sidan laddas...