Huawei kan få ett rent helvete framöver!

Jag avslöjade tidigare idag att Huaweis nya Mate 30-serie inte kommer med Android från start. Det här kommer troligtvis innebära ett och annat för företaget kommer börja gå sämre om man inte kommer hitta en bättre lösning. 

Faktum är just nu att du inte kan hämta hem någon app som har med Android att göra. Man kan ju tänka att det borde gå att hämta hem APK-filer av olika program till nya Mate 30-serien men så ser inte heller ut att vara fallet. Det ser därmed ut som att Huawei kan komma att få en svår tid framöver men jag hoppas att Huawei och Google/USA kommer komma på någon bra lösning i framtiden. Just nu ser det däremot väldigt mörkt ut men det återstår som sagt att se hur det kommer bli med den saken!

Det kommer därmed bli mycket intressant att se vad som kommer hända i framtiden för Huawei!

 

Priser fra PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.
Annons
Sidan laddas...