Dessa Airbus-kärror kommer få SAS nya målning

Det ser ut som att SAS kommer börja måla om sina flygplan inom en snar framtid med ett helt nytt utseende. Men vilka modeller i flottan kommer SAS måla om först? 

Eftersom att SAS håller på att fasa ut de Boeing-plan de har kvar i flottan (Boeing 737 Next Gen) så kommer dessa inte få det nya målningen utan det ser ut som att SAS bara kommer ge sina Airbus-plan den nya målningen.

Detta innebär att SAS troligtvis kommer måla om flygplanen Airbus A320 Neo, Airbus A321LR (on order) samt Airbus A350-900XWB (on order). Jag är däremot osäker på hur SAS kommer göra med Airbus A320-200, Airbus A319-100, Airbus A330 samt Airbus A340.

Priser fra PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.
Annons
Sidan laddas...