Huawei Mate 30 Pro kommer med 45 000 appar – istället för 3 miljoner

Helvetet kan börja. Nej, nu är jag lite negativ men samtidigt ärlig. Huawei har under dagen presenterat den nya Mate 30-serien som inte kommer med Android från start. 

Det ser istället ut som att Huaweis egna system har utrustasts med något som tillverkaren kallar för ”HMS Core” som i dagsläget innehåller upp emot 45 000 appar och program. Jag har en viss oro över att dessa appar och program främst är anpassade efter den kinesiska marknaden.

Detta kan även jämföras med Google Play Store som har runt tre miljoner appar och program som man kan hämta hem och installera. Det ser därmed ut som att Huawei kan komma att få det svårt i framtiden men jag hoppas givetvis på det bästa!

Priser fra PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Latest posts by Rasmus Hellmyrs (see all)

Annons
Sidan laddas...