Xiaomi visar upp Redmi K20 Pro Premium med Snapdragon 855+

Xiaomi har under dagen hållit ett event där tillverkaren visat upp en ny version av flaggskeppet Redmi K20. Vad innehåller den här modellen för något nytt och spännande som är nytt mot tidigare? Läs vidare för att ta reda på det!

Nu för tiden är det nästintill obligatoriskt att släppa någon plus eller premium-modell av någon lur som redan är hyfsat premium. Xiaomi Redmi K20 Pro Premium är inget undantag och som ni kan höra har den här modellen fått bättre prestanda jämfört med vanliga Redmi K20 Pro.

gsmarena_008 (1).jpg

Det speciella med den här enheten är att den fått processorn Snapdragon 855+, att jämföra med Snapdragon 855 som Redmi K20 Pro har. Utöver det har den här modellen fått 12 GB RAM och 512 GB inbyggt minne. Övriga specifikationer är desamma som i gamla Redmi K20 Pro.

Via

Priser fra PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Latest posts by Rasmus Hellmyrs (see all)

Annons
Sidan laddas...