Posted in: Google

Chromecast: är det värt att skaffa en ny sådan nu?

Jag har sedan tidigare rapporterat om att Google kan komma att visa upp en ny Chromecast den 15 oktober. Men är det värt att skaffa en ny Chromecast nu eller är det bäst att vänta?

När det kommer till nya presentationer så brukar det mesta läcka ut nu för tiden. När det kommer till en eventuell Chromecast det här året så ser det inte ut som att det läckt ut några uppgifter – i alla fall inte ännu. Det finns därför en risk att Google inte kommer visa upp någon ny Chromecast det här året utan att man kommer fortsätta med 2018 års Chromecast även det här året.

I sådana fall rekommenderar jag att man köper just den tredje generationens Chromecast men jag skulle absolut råda till att avvakta då vi faktiskt inte vet om Google kommer visa upp en ny Chromecast den 15 oktober.