Sony

Sony: är det här Xperia 11 Plus?

Sony kommer troligen hålla ett event i februari nästa år där tillverkaren troligen kommer visa upp en uppföljare till Xperia 10. Nu har det inkommit nya uppgifter!

Det har nyligen inkommit en ny konceptbild på Xperia 11 Plus som visar att den här enheten kan komma att få skärm över hela framsidan. Utöver det ser det ut som ett den här enheten kommer få 8 eller 10 GB RAM med en hel del internt minne.

Om uppgifterna stämmer så innebär det att Xperia 11 Plus kommer få en fingeravtrycksläsare placerad på den högra långsidan.

Via

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.