Posted in: Nyhet, OnePlus

OnePlus 7T kommer med ”helt nya finesser”

OnePlus avslöjade nyligen att tillverkarens kommande flaggskepp OnePlus 7T kommer bli den första mobilen på marknaden som kommer med Android 10 installerat direkt från start. Nu har det inkommit nya uppgifter!

Det ser ut som att OnePlus nyligen avslöjat att företagets kommande modell som sagt kommer med Android 10 från start. Nu har det även inkommit uppgifter ifrån ett citat som OnePlus lämnat ut där tillverkaren säger att 7T kommer med några extrafunktioner som 7 och 7 Pro inte har genom att man sagt följande i citat:

The Android operating system does more than make a smartphone work, it strives to make life easier. Its latest release, Android 10, comes with several new features and tweaks that offer you even more control to customize the device to your specific wants, control your privacy and focus on what is important.

Det kommer därför bli riktigt spännande att se vad det nya flaggskeppet från OnePlus kommer erbjuda!

Via