Samsung Galaxy S20 ser ÄNTLIGEN ut att få 90 eller 120Hz

Jag har sedan första dagen jag fick hem min OnePlus 7 Pro känt att: varför har tillverkarna tävlat i upplösning? Det är i uppdateringsfrekvens de borde tävla istället. 

Jag har sedan den 14 maj det här året klankat ner på alla smartphones som har lägre uppdateringsfrekvens än 90Hz. Detta eftersom att när jag fått hem en ny telefon omedvetet ratat den för att displayen känns ”laggig” med 60Hz. Eftersom att Samsung bland annat utvecklar displayen till OnePlus 7 Pro tycker jag det är konstigt att Samsung inte utrustat sina flaggskepp med minst 90Hz.

Men i och med Galaxy S20, som förväntas presenteras den 18 februari nästa år, så ser det ut som att Samsung kommer hoppa på tåget med antalet Hz. Det ser nämligen ut som att Galaxy S20 kan komma att få 90 eller 120Hz-display. Det tackar jag ödmjukast för Samsung!