Samsung Galaxy S20 ser ÄNTLIGEN ut att få 90 eller 120Hz

90 eller 120Hz - Det är frågan!

Jag har sedan första dagen jag fick hem min OnePlus 7 Pro känt att: varför har tillverkarna tävlat i upplösning? Det är i uppdateringsfrekvens de borde tävla istället. 

Jag har sedan den 14 maj det här året klankat ner på alla smartphones som har lägre uppdateringsfrekvens än 90Hz. Detta eftersom att när jag fått hem en ny telefon omedvetet ratat den för att displayen känns ”laggig” med 60Hz. Eftersom att Samsung bland annat utvecklar displayen till OnePlus 7 Pro tycker jag det är konstigt att Samsung inte utrustat sina flaggskepp med minst 90Hz.

Men i och med Galaxy S20, som förväntas presenteras den 18 februari nästa år, så ser det ut som att Samsung kommer hoppa på tåget med antalet Hz. Det ser nämligen ut som att Galaxy S20 kan komma att få 90 eller 120Hz-display. Det tackar jag ödmjukast för Samsung!

Priser fra PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Latest posts by Rasmus Hellmyrs (see all)

Annons
Sidan laddas...