Airbus A350-900XWB: så här ser kabinen ut för Fiji Airways

Fiji Airways visade nyligen upp nya Airbus A350-900XWB. Flygbolaget kommer ta emot totalt två Airbus A350-900. Nu har bolaget visat upp hur kabinen kommer se ut. Läs vidare för att ta reda på mer om nyheten!

Fiji Airways har som sagt visat upp hur kabinen på deras nya Airbus A350-900XWB kommer se ut. Det jag tycker är coolt är displayerna i Economy Class som ser ut att ta upp precis hela framsidan – imponerande.

När det kommer till Business Class har bolaget inte visat upp många detaljer utan endast hur stolarna till Business Class kommer se ut!

Screenshot Capture - 2019-10-10 - 22-35-22.png

Via

Priser fra PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Latest posts by Rasmus Hellmyrs (see all)

Annons
Sidan laddas...