Advertisements

Samsungs One UI med Android 10: vad är nyheterna?

Lästid32 Sekunder

PhoneArena har nyligen laddat upp en ny video på sin YouTube-kanal där man gått igenom nyheterna i One UI 2.0 och Android 10 för Samsungs kommande och nuvarande smartphones.

I videon framkommer det att Samsung gjort en hel finslipningar i One UI 2.0 med Android 10. Det ser bland annat ut som att Samsung inkluderar nya svepgester, något som verkligen behövs i Samsungs mobiler. Utöver det ser det ut som att man nu kan ställa in batteriprocent för när man vill att omvända trådlösa laddningen ska sluta ladda. Ni kan se hela videon där alls förbättringar nämns genom att kolla nedan!

Advertisements

About

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

https://mobilanyheter.net/