Google Pixel 4 kommer få samma bakgrund som Pixelbook Go

Det har nyligen framkommit uppgifter om att Googles kommande Pixel 4- mobiler kommer få samma typ av bakgrund som en kommande dator i Pixelbook- serien. Läs vidare för att ta reda på mer! 

Det har nyligen framkommit uppgifter om att Google vill göra sin serie med produkter man kommer släppa till en liten ”familj”. Därför kommer tillverkaren bland annat inkludera samma bakgrund på Pixel 4- serien liksom på Pixelbook- serien. Det känns helt klart som ett smart drag men samtidigt får man ingen direkt WOW- upplevelse av Googles drag.

Ni kan läsa mer om nyheten genom att klicka er vidare här.

Priser fra PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.
Annons
Sidan laddas...