BankID troligen ett stort problem för Huawei

Jag har sedan tidigare rapporterat om att Huawei Mate 30 Pro troligen inte kommer till Sverige. Jag har mer och mer börjat förstå varför utöver att enheten kommer sakna fullt stöd för Android.

Ett av de största problemen för Huawei att lösa, om Mate 30 Pro skulle komma till Sverige det vill säga, är att lösa stödet för BankID. Grejen är ju den att ingen vill köpa en smartphone idag för över 10 000 kronor som saknar stöd för BankID.

Men jag tvekar däremot inte en sekund på att Mate 30 Pro skulle kunna få stöd för BankID och Donald Trump steppade runt 180 grader och sa ”okej, Huawei är inte längre något hot, ge dom full tillgång till Android”. Det känns däremot inte som att det kommer hända inom de närmsta månaderna.

Priser fra PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons
Sidan laddas...