SuperSaf jämför OnePlus 7T Pro med 7T Pro McLaren Edition

SuperSaf har nyligen laddat upp en ny video på sin YouTube-kanal där han är tillbaka med en ny video. Den här gången handlar allt om OnePlus. 

I den här videon gör SuperSaf en unboxing på OnePlus 7T Pro och 7T Pro McLaren Edition. Det framkommer bland annat att ett skal följer med i lådan om du bestämmer dig för att köpa OnePlus 7T Pro McLaren Edition. Hela videon kan ni se genom att kolla nedan!

Priser fra PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.
Annons
Sidan laddas...