Huawei Honor V30 är minst sagt snygg!

Huawei Honor kommer troligen hålls ett event inom kort där tillverkaren kommer visa upp det nya flaggskeppet Honor V30. Nu har det hänt grejer!

Det ser ut som att Honor V30 nyligen läckt ut på flera bilder. Den senaste bilden på enheten visar att den troligen kommer få en baksida i flera färger tillsammans med fyra kameror på baksidan med en LED-blixt. När det kommer till specifikationer ser det ut som att enheten kommer få processorn Kirin 990. Det är oklart huruvida enheten kommer få fullt stöd för Android.

Läs mer om nyheten här.

Via

Priser fra PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Latest posts by Rasmus Hellmyrs (see all)

Annons
Sidan laddas...