Lästid2 Minuter, 5 Sekunder

Den 25:e oktober släpps den nya filmen Terminator: Dark Fate, där både Linda Hamilton och Arnold Schwarzenegger återvänder till sina roller som Sarah Connor och den klassiska cyborgen “T-850”. I samband med filmens premiär kommer även det nya spelet Terminator: Resistance att släppas. Vad för övriga nämnvärda spel finns det innanför Terminators universum? Finns något av dem till mobilen? Vi listar några favoriter här!

Terminator 2 Slot

Slotspelet Terminator 2 har ungefär samma princip som andra spel i genren, att du ska kombinera symboler med varandra. Men den visuella designen och spelets symboler är hämtad från James Camerons klassiker “Judgement Day”. Med det ikoniska soundtracket, bjuds det på snabb och spännande underhållning.

Den som är intresserad av att testa Terminator 2 slot, eller andra typer av liknande spel, kan pröva lyckan på hundratals spelsidor online. Flera av dessa spelbolag har olika välkomsterbjudanden som går att kombinera med spelen. Exempelvis kan man aktivera bonuskod 2019 comeon och få tillgång till massor av spel.

Terminator Genisys: Future War

Detta mobilspel är utvecklat av Plarium och tar vid precis där filmen Terminator: Genisys slutar, det vill säga i en postapokalyptisk värld där robotar och människor är i strid med varandra. Detta strategispel går ut på att du ska bygga upp en militärbas där du tränar klaner, uppgraderar nyckelfigurer och gör dig redo för strid. När du har en tillräckligt stark klan med skickliga soldater du försöka fånga en tidsmaskin som finns i dimensionens kärna. Du kan räkna med att det blir lättare sagt än gjort.

Terminator Genisys: Guardian

Medan Future War är ett strategispel, så är Guardian ett skjutspel i tredje person, även det skapat för mobilen – den här gången av Glu Games. Du spelar rollen som Arnold Schwarzeneggers Terminator ute på det farliga uppdraget att hjälpa John Connor i det framtida kriget mellan människor och robotar. Här kan du klättra i ranking, uppgradera vapen och välja bland hundra olika uppdrag. Sammantaget är Guardian ett intensivt actionspel som kräver att du har siktet inställt.

Terminator: Resistance

Det kommande TV-spelet Terminator: Resistance lanseras den 15:e november, och är även det ett skjutspel i tredje person. Spelet utspelar sig år 2028 i Los Angeles och är en föregångare till James Camerons filmserie. Med detta sagt verkar den inte ha någon direkt koppling just till filmen Dark Fate. Istället spelar du soldaten Jacob Rivers, som tillsammans med en armé försöker hindra Skynets mordiska robotar från att utrota mänskligheten. Kommer till Xbox One, Playstation 4 och PC.

Detta är ett samarbete!

Senaste inläggen

Advertisements