Android Auto: kommer flera smartphones få tillgång till det framöver?

Jag rapporterade för en tid sedan om att Google och Samsung börjat skicka ut den senaste versionen av Android Auto. Men när kommer alla andra märken börja skicka ut den nya versionen av Auto till sina smartphones?

Google och Samsung är tillverkarna som erbjuder stöd för den senaste versionen av Android Auto. SAMSUNG? Kom igen, OnePlus, Sony och alla andra tillverkare som brukar vara snabba med att skicka ut nya uppdateringar till smartphones.

Om Samsung, som brukar och fortfarande är långsamma med att skicka ut nya uppdateringar till sina smartphones men är bland de första att skicka ut nya Android Auto så känns det inte rätt.

Men för att svara på frågan: ja, flera smartphones kommer få tillgång till nästa version av Android Auto, det verkar däremot ta en oerhörd tid för många tillverkare att få ordning på allt!

Priser fra PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.
Annons
Sidan laddas...