Lästid42 Sekunder

Jag rapporterade för en tid sedan om att Google och Samsung börjat skicka ut den senaste versionen av Android Auto. Men när kommer alla andra märken börja skicka ut den nya versionen av Auto till sina smartphones?

Google och Samsung är tillverkarna som erbjuder stöd för den senaste versionen av Android Auto. SAMSUNG? Kom igen, OnePlus, Sony och alla andra tillverkare som brukar vara snabba med att skicka ut nya uppdateringar till smartphones.

Om Samsung, som brukar och fortfarande är långsamma med att skicka ut nya uppdateringar till sina smartphones men är bland de första att skicka ut nya Android Auto så känns det inte rätt.

Men för att svara på frågan: ja, flera smartphones kommer få tillgång till nästa version av Android Auto, det verkar däremot ta en oerhörd tid för många tillverkare att få ordning på allt!

Advertisements