AirPods Pro kan få stegbar brusreducering

Jag har sedan tidigare skrivit om att Apple troligen kommer hålla ett event i mars nästa år där tillverkaren kommer visa upp nya AirPods i form av AirPods Pro.

I betan av iOS 13.2 har det nyligen framkommit att Apples kommande AirPods kan komma att få stegbar brusreducering. Det innebär att du kommer kunna justera hur mycket ljud du vill höra runt om dig. Detta är till exempel en sjukt smidig funktion om du sitter på ett tåg men vill höra vilken den nästa tågstationen är utan att behöva ta av dig hörlurarna.

Som jag rapporterat tidigare ser det ut som att nästa års AirPods kommer få en ny design och bättre ljud.

Via

Priser fra PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.
Annons
Sidan laddas...