Samsung Galaxy Fold kanske bara kommer i 400 exemplar till Sverige

Samsung gick för en tid sedan ut och berättade att man kommer ta in det nya flaggskeppet Galaxy Fold till Sverige. Nu har det inkommit nya uppgifter om den här enheten!

Sedan dess har det hänt grejer. Det har bland annat skvallrats om att Samsung haft som mål att släppa 2000 exemplar av Galaxy Fold i varje land som den lanseras i. Så ser däremot inte ut att bli fallet. Enligt en källa som jag pratat med så kommer Samsung bara få in 400 Galaxy Fold i Sverige, i alla fall till en början.

Uppgiften bör givetvis tas med en nypa salt.

Priser fra PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.
Annons
Sidan laddas...