Lästid44 Sekunder

Jag rapporterade häromdagen information som jag tagit del av via mina kollegor på Mobil.se om att OnePlus troligen hade pausat utrullningen av Android 10 till OnePlus 7 och 7 Pro. Nu har det inkommit nya uppgifter!

När Mobil sökte OnePlus Sverige fick de svaret att ”uppdateringen rullas ut löpande” och att den därmed inte hade pausats. Nu har det däremot inkommit uppgifter om att det var en lögn från OnePlus. Det ser ut som att företaget nu erkänt att man pausade utrullningen av Android 10 till 7 och 7 Pro på grund av buggar, men nu ser det alltså ut som att tillverkaren fortsätter rulla ut uppdateringen.

För er som inte fått uppdateringen till er OnePlus 7 eller 7 Pro bör det betyda att den här uppdateringen kommer inom de kommande dagarna. Jag har själv försökt att få fram uppdateringen via VPN och Oxygen Updater utan resultat.

Via

Senaste inläggen

Advertisements