Samsung Galaxy S11 Lite: modellnamnet kan ha avslöjats

Jag har sedan en tid tillbaka rapporterat om att Samsung troligen kommer hålla ett event den 18 februari nästa år där tillverkaren kommer visa upp det nya flaggskeppet Galaxy S11. Nu har det inkommit nya uppgifter!

Det ser ut som att Samsung Galaxy S11 Lite nyligen kan ha dykt upp med modellnamn. Mer specifikt ser det ut som att enheten kan komma att få modellnamnet SM-G770F. Det har sedan tidigare ryktats om att Samsung kommer visa upp en Galaxy S10 Lite med det här modellnamnet, men så ser alltså inte ut att bli fallet. Uppgifterna bör tas med en nypa salt!

Priser fra PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.
Annons
Sidan laddas...