OnePlus ser icke ut att bli en av de första med Google Fuchsia

Jag rapporterade under gårdagen om att Huawei är en officiell partner till Googles Fuchsia- projekt. Nu har det inkommit nya uppgifter som Google håller på med. Ta reda på mer genom att fortsätta läsa! 

Det ser ut som att officiella partners nyligen har listats på en hemsida där det framkommer att OnePlus inte är en av tillverkarna som kommer vara bland de första att få testa Googles nya operativsystem, något som känns lustigt enligt mig med tanke på att systerbolaget OPPO är ett av bolagen som kommer vara ett av de första som kommer testa Fuchsia när plattformen släpps för tillverkarna.

Det kommer minst sagt bli spännande att se vad Google Fuchsia kommer ha att erbjuda!

 

Priser fra PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Latest posts by Rasmus Hellmyrs (see all)

Annons
Sidan laddas...