Huawei EMUI 11: det här vill jag se i nästa version

Huawei kommer troligtvis hålla ett event under det tredje kvartalet nästa år där tillverkaren kommer visa upp det nya gränssnittet EMUI 11. Det här hoppas jag på att Huawei kommer fixa i den kommande EMUI- versionen.

Grejen med Huaweis EMUI är att det har varit och fortfarande är ett rätt rörigt gränssnitt. Det är ofta olika underkategorier ligger under en och samma flik, och detta är något som gör gränssnittet svårnavigerad enligt mig. Det är främst ett mer rent gränssnitt som jag hoppas att Huawei kommer fixa i och med nästa version av EMUI.

Jag är långt ifrån att vara ensam om att tycka detta då många sedan tidigare uttryckt sitt missnöje över att Huawei inte erbjuder ett ”renare” gränssnitt med mindre plotter.

Förhoppningsvis kommer det däremot i framtiden.

Advertisements
Priser från PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Advertisements
The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Latest posts by Rasmus Hellmyrs (see all)

Annons
Sidan laddas...