in

Huawei EMUI 11: det här vill jag se i nästa version

Huawei kommer troligtvis hålla ett event under det tredje kvartalet nästa år där tillverkaren kommer visa upp det nya gränssnittet EMUI 11. Det här hoppas jag på att Huawei kommer fixa i den kommande EMUI- versionen.

Grejen med Huaweis EMUI är att det har varit och fortfarande är ett rätt rörigt gränssnitt. Det är ofta olika underkategorier ligger under en och samma flik, och detta är något som gör gränssnittet svårnavigerad enligt mig. Det är främst ett mer rent gränssnitt som jag hoppas att Huawei kommer fixa i och med nästa version av EMUI.

Jag är långt ifrån att vara ensam om att tycka detta då många sedan tidigare uttryckt sitt missnöje över att Huawei inte erbjuder ett ”renare” gränssnitt med mindre plotter.

Förhoppningsvis kommer det däremot i framtiden.

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

BankID skulle få stora problem med Pixel 4

OnePlus 7T får stöd för nytt program