in

Google Assistent har en allvarlig bugg för G Suite användare

Det har nyligen framkommit att Google har ett allvarligt problem som tillverkaren arbetar på att fixa. Läs vidare för att ta reda på mer om nyheten!

Problemet innebär att alla som har ett G Suite – konto inte kan komma åt Google Assistent då den senaste uppdateringen av Assistent kräver att man sveper fram Assistent. Som bekant så har ju alla telefoner inte stöd för gester. Google arbetar på att fixa buggen.

Ni kan läsa mer om nyheten här.

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Xperia XZ1 kommer inte få Android 10

Airbus A330 fick inte upp hjulen