in ,

Xperia XZ1 kommer inte få Android 10

Sony Xperia 1 lanserades med Android 8 Oreo från start. Det var den första enheten direkt ut ur lådan med den senaste versionen av Android.

Nu har det inkommit nya uppgifter om vilka enheter Sony kommer uppdatera till Android 10. Det ser dessvärre ut som att Xperia XZ1- serien inte kommer få någon uppdatering utan att Sony kommer börja uppdatera modeller från Xperia XZ2- serien och uppåt.

Detta är mycket synd då Sony sedan tidigare varit duktiga på att uppdatera äldre modeller.

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Xiaomi börjar skicka ut beta av MIUI 11

Google Assistent har en allvarlig bugg för G Suite användare