Xiaomi börjar skicka ut beta av MIUI 11

Advertisements

Det ser ut som att Xiaomi under dagen skickat ut en ny beta-uppdatering till många smartphones. Läs vidare för att ta reda på mer om nyheten!

Det ser ut som att Xiaomi skickat ut betan av MIUI 11 till flera smartphones. Bland annat har flaggskeppet Mi 9T fått den här uppdateringen. Utöver det ser det även ut som att bland annat Redmi Note 7 och Note 7 Pro fått den här uppdateringen.

Ni kan läsa mer om nyheten och samtliga enheter som fått tillgång till betan genom att klicka er vidare här.

Author: Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.