in

Google Pixel 4: video visar Motion Sense

Google visade för någon dag sedan upp dem nya modellen Pixel 4. Nu har nya videos släpps som visar en cool funktion.

Det är en snubbe på Twitter som släppt en bild som visar hur Motion Sense på Google Pixel 4 fungerar. Vi ser att den här funktionen gör det enkelt att byta låt i Spotify för att nämna ett exempel. Däremot har jag hört rapporter om att funktionen inte riktigt fungerar så bra som Google troligtvis tänkt.

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Android Auto: här är en bra kopia av appen

Samsung Galaxy Fold är något helt unikt – så är det att leva med framtidens smartphone!