Google Pixel 4: video visar Motion Sense

Google visade för någon dag sedan upp dem nya modellen Pixel 4. Nu har nya videos släpps som visar en cool funktion.

Det är en snubbe på Twitter som släppt en bild som visar hur Motion Sense på Google Pixel 4 fungerar. Vi ser att den här funktionen gör det enkelt att byta låt i Spotify för att nämna ett exempel. Däremot har jag hört rapporter om att funktionen inte riktigt fungerar så bra som Google troligtvis tänkt.

Advertisements
Priser från PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Advertisements
The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Latest posts by Rasmus Hellmyrs (see all)

Annons
Sidan laddas...