in ,

Samsung Galaxy Fold är något helt unikt – så är det att leva med framtidens smartphone!

I fredags var jag troligtvis en av de första i Sverige att hämta ut en Galaxy Fold. Jag har aldrig varit så taggad inför att hämta ut en ny smartphone som i fredags, och då ska det poängteras att jag testar många telefoner varje månad.

Nu har jag haft min Galaxy Fold i två dagar och har enbart skrivit nya inlägg på den här enheten. Faktum är att Samsung Galaxy Fold passar perfekt till mitt yrke. Då det går att ha två olika skärmar öppna samtidigt så kan jag ha information om artikeln som jag ska skriva på den ena sidan och och WordPress på den andra (WordPress är appen där jag skriver inläggen i). Detta blir riktigt bra i och med det breda formatet som Galaxy Fold har och som ingen annan smartphone på den svenska marknaden kan erbjuda.

Många har varit oroliga över den inre displayen som Galaxy Fold har utrustats med. Jag kan säga att jag inte sett ett enda märke på displayen. Jag har givetvis inte försökt att förstöra den utan har använt enheten ”som vanligt”, och det med framgång. Det känns som att den yttre displayen om något är den som är känsligast. Batteritiden är även något som är riktigt imponerande i Galaxy Fold då enheten har en batteritid som räcker en hel dag. Vad innebär det mer specifikt? Det innebär att Galaxy Fold har en skärmtid på cirka 8,5 timmar – bra jobbat Samsung!

Samsung har sedan tidigare haft problem med mycket lagg i sina smartphones. Men med Galaxy Fold har tillverkaren fått ordning på lagget. Allt i Galaxy Fold flyter på riktigt bra. Du kan till exempel öppna en video på den lilla displayen och fortsätta kolla på videon via den stora displayen utan något avbrott.

Samsung Galaxy Fold är dyr, visst. Men de människor som gnäller på detta har nog inte riktigt tänkt efter. En iPhone 11 Pro Max med 512 GB inbyggt minne kostar runt 19 000 kronor. Det kan jämföras med Galaxy Fold som kostar 23 000 kronor. Men utöver att Galaxy Fold har en funktion så att du kan väckla upp en större display så ingår ett skal i kolfiber och Galaxy Buds i lådan.

Jag rekommenderar definitivt Galaxy Fold och om du inte vill köpa Fold tycker jag absolut att du ska bege dig till närmsta butik som kan ha Galaxy Fold för demo!

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Google Pixel 4: video visar Motion Sense

Det här kan bli den första telefonen med Qualcomm Snapdragon 865